Montserrat, Llums Màgiques. Meditació.

Montserrat, Luces mágicas. Meditación
Montserrat, Magical lights. Meditation

Durant el solstici d'estiu és un espectacle veure com l'ombra de Montserrat arriba fins al mar, una muntanya tan especial de silueta única formada per les seves agulles, coves i monòlits de conglomerat juntament amb el moviment de la llum del sol, la boira i les estrelles, formen imatges increïbles que han atret i atrapat a milers de persones al llarg del temps.
El video "Meditació" amb música del disc Astralic de Jero Castellà intenta captar i transmetre part d'aquesta màgia, la nostra visió i sentiment envers aquesta Muntanya.
Montserrat ha estat qualificada tradicionalment com una muntanya màgica, conjunció energètica de radiacions tel·lúriques i còsmiques, d'elements mitològics com el Sant Grial, cultures desaparegudes, presència de llums estranyes (UFO) entre moltes altres llegendes. Potser la troballa més destacada és la d'una verge negra datada del S XI coneguda com "la moreneta", patrona de Catalunya.

Edicio i video: Jose Angel Arroyos fotomedia3.com

Musica: Meditació. astralic.com forma part del Cd ASTRALIC, projecte personal de Jero Castellà, on crea atmosferes úniques combinant estils i sonoritats de tot el món, un viatge a través de música instrumental i vocal suggerent, alternant veus i guitarres de pop-folk, melodies orientals i africanes.

Cast: Jose Angel Arroyos

Tags: montserrat, llums, sol, magica, meditacio, moreneta, catalunya and Montserrati

0 comments:

Post a Comment

Laman

Powered by Blogger.